--.-° --% 0мм

В Кривому Розі у наркоторговців вилучили заборонених речовин на 4 млн грн

11:08, 30 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Двоє криворіжців організували оптові поставки наркотиків до міста через службу доставки та налагодили їх збут на території регіону. Також облаштували у квартирі нарколабораторію для виготовлення психотропних речовин.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області.

Злочинний бізнес задокументували поліцейські управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Дніпропетровській області за участі співробітників відділення поліції № 4 Криворізького РУП під процесуальним керівництвом Криворізької центральної окружної прокуратури. Двох 28-річних чоловіків затримали 25 листопада на одній із вулиць м. Кривий Ріг під час отримання замовлення біля поштомату служби доставки.

У одного з підозрюваних вилучили пакунок із сліп-пакетами з психотропною речовиною «МДМА» - загалом 5 тис пігулок та одну тисячу марок, та сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа PVP» вагою близько 50 г. Також під час обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили понад 100 пігулок з психотропною речовиною "МДМА", сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа-РVP» вагою 220 г, близько 100 г канабісу в пакетиках, а також понад пів кілограма метамфетаміну та електронну техніку.

У другого фігуранта виявили 20 пластикових ємкостей з хімічною речовиною, яка використовується для виготовлення психотропної речовини «альфа-РVP».
Під час обшуку у нього в квартирі правоохоронці вилучили лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини «альфа-PVP» (скляні колби різного об’єму, газовідвідні трубки, фільтри, електричні плити, холодильник), пластикові ємності з різними прекурсорами та хімічними речовинами, кристали психотропної речовини "альфа PVP", а також понад 18 тис. доларів США.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених психотропів складає близько 4 млн гривень. Все вилучене направили на експертне дослідження.
26 листопада зловмисникам вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Їм обрали запобіжний захід.
 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых