--.-° --% 0мм

У Кривому Розі працюють "Пункти незламності"

06:42, 25 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Атаки рф на критичні системи України призводять до того, що час без світла та води збільшується. Масований ракетний удар 23 листопада призвів до блекуату майже в усій країні, проблем з теплопостачанням, водою, зв'язком.

Щоб українці мали змогу обігрітись, зарядити телефон, вийти у Мережу, випити гарячого чаю, в населених пунктах створюються "Пункти незламності" - місця, де є доступ до води, електрики, інтернету.

Комплектування та функціонування "Пунктів Незламності" здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Також до створення таких пунктів активно залучається бізнес.

"Пункти незламності" функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування. Час знаходження у них необмежений, однак слід враховувати, що приміщення не можуть вмістити усіх і одразу, тому варто піклуватись про комфорт і безпеку один одного.

Найчастіше "Пункти незламності" створюються в приміщеннях адміністративних будівель, школах, дитячих садочках. Також залучаються торговельні центри, автозаправки і інші об'єкти бізнесу.

На сьогоднішній день подібних "Пунктів" по всій Україні близько 4000, і кількість тільки зростатиме.

Дізнатись, де знаходиться найближчий від Вас "Пункт незламності" можна на сайті.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0