--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині маленька дівчинка подбала про українських воїнів

17:58, 24 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Номосковську маленька Катеринка підтримала поліцейських та пригостила їх домашніми солодощами – Поліція Дніпропетровської області.

Дівчинка поспілкувалася з поліцейськими про їх роботу та поділилася своїми мріями і  надіями  про мирне  та щасливе дитинство.

Семерична Катеринка вирішила зробити сюрприз мамі-поліцейській та її колегам. В цей нелегкий для нашої країни час, дівчинка проявила свою майстерність, вправність та кулінарні здібності, аби порадувати поліцейських. Поки мама дівчинки перебувала на службі, маленька винахідниця разом з близькими власноруч приготувала печиво та завітала із сюрпризом до поліції. Катруся розповіла, що дуже хотіла пригостити смаколиками тих, хто охороняє нас у тилу, та подарувати своє душевне тепло.

Це не єдиний приклад дитячого бажання підтримати захисників. Сестрички Алінка та  Аня - дітки ще однієї поліцейської, у вільний від навчання час разом із подругами збираються, готують  та передають солодощі для наших захисників - військовослужбовців Збройних сил України, які боронять країну від загарбників. Такі вчинки українських дітей надихають інших. Ми відчуваємо гордість за маленьких громадян нашої  держави, які так неймовірно вірять в Перемогу  та  по-своєму її наближають.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0