--.-° --% 0мм

Брифінг радника начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Пискуна за підсумками 20 листопада та тижня

21:15, 20 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У ході проведення наступальної операції на півдні України ЗСУ звільнили понад 5,5 тис кв. км окупованої території та майже двісті населених пунктів. Це - подвиг та героїзм наших військових, а також результат потужної підтримки, яку наші захисники отримали, в тому числі, від Військової адміністрації Кривого Рогу.

Зазнаючи поразки, ворог діє терористичними методами. У вівторок орки провели масовану ракетну атаку по об'єктах енергетичної інфраструктури України – понад 90 ракет, з яких збито понад 70. На підльоті до Кривого Рогу наші ППО збили дві ракети. Але три ракети вдарили в об'єкт енергетичної інфраструктури, який фактично зруйнований. Проте, під керівництвом Олександра Вілкула основні наслідки було оперативно ліквідовано. Всіх шахтарів, які залишилися під землею внаслідок вимкнення електрики, піднято на поверхню. На ранок середи запустили електрику, воду, тепло, рух тролейбусів та інше.

У Кривому Розі ситуація стабільна та контролюється Військовою адміністрацією міста та ЗСУ. Усі органи влади, комунальні підприємства, соціальні установи, міський комунальний транспорт працюють стабільно. Наше місто-фортеця працює на Перемогу.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0