--.-° --% 0мм

Етноцид:викрадених в Україні дітей рашисти зібралися "перевиховувати" у чечні

10:45, 17 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Російські загарбники продовжують цинічно викрадати українських дітей на тимчасово окупованих територіях. Наразі офіційно відомо про викрадення щонайменше 11 тисяч неповнолітніх.

На росії відверто рекламують усиновлення українських дітей. Ба більше, частину з них зібралися "перевиховувати" в Чечні. Про це повідомили в американському інституті вивчення війни. Аналітики шоковані етноцидом, який влаштував кремль.

Відомі російські мілблогери 9 листопада почали тиражувати багатосерійний документальний серіал про кількох українських дітей із Донбасу, яких усиновили в російські сім'ї. Зокрема, у серіалі стверджують, що лише в 2022 році чиновники держави-агресора евакуювали з Донбасу понад 150 000 дітей.

Зауважимо, що українські посадовці раніше повідомляли про понад 10 тисяч викрадених дітей.

В ISW зазначили, що глава чечні рамзан кадиров заявив про співпрацю з уповноваженим росії з прав дитини марією львовою-бєловою. Йдеться про те, щоб так звані "важкі підлітки", на думку чиновників держави-агресора, з окупованих територій Донеччини та Луганщини були доставлені до чечні для "профілактичної роботи" та "військово-патріотичного виховання".

львова-бєлова постійно виступає за депортації та усиновлення українських дітей і сама нібито усиновила дитину з Маріуполя.

Програми примусового усиновлення та депортація дітей під виглядом відпустки та реабілітації, ймовірно, складають основу масової російської кампанії з депопуляції, яка може бути рівнозначна порушенню Конвенції про запобігання злочину геноциду,
– наголосили в інституті вивчення війни.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0