--.-° --% 0мм

«Кривбас» переміг «Ворсклу» у матчі 12 туру VBET Ліги

19:36, 9 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
«Кривбас» переміг «Ворсклу» у матчі 12 туру VBET Ліги

Криворізький «Кривбас» у матчі 12 туру VBET Ліги в рамках «домашнього» матчу приймав у Львові полтавську «Ворсклу». Юрій Вернидуб зробив три зміни у старті у порівнянні з минулим поєдинком проти «Руху»: Понєдєльнік вийшов на фланг захисту замість Якімця, Вернидуб повернувся після пошкодження у центр оборони замість Стецькова й Микитишин вперше в сезоні зʼявився з перших хвилин замість Татаркова.

Тільки дві хвилини встигли зіграти команди, як прозвучала повітряна тривога. А отже команди й офіційні особи матчу послідували до укриття. Півтори години тривала сирена й після 10-хвилинної розминки матч поновився. Й майже одразу «Кривбас» мав супернагоду, аби забити швидкий гол. Проти Волошина порушили правила у карному майданчику – арбітр справедливо вказав на 11-метровий!

До мʼяча підійшов Хомченовський. Але з його ударом у кут впорався Різник. Воротар відбив шкіряного й той врізався у стійку. На добиванні опинились одразу декілька червоно-білих, але й з їх ударами впорався Різник… Наша команда, не дивлячись на цю невдачу, захопила ініціативу, й наступні хвилин двадцять майже не випускала «Ворсклу» з її половини поля.

Потужно пробивав у середині тайму той же Хомченовський – Різник у стрибку врятував свою команду від проблем. «Кривбас» атакував в основному через фланги, але подачі рідко доходили до адресатів. Лише одного разу на ударній позиції опинився Волошин, але з незручної позиції пробив повз ворота. На жаль, на 28 хвилині ми залишились у меншості.

Понєдєльнік грубо у центрі поля зіграв проти опонента й побачив перед собою червону картку. Навіть, залишившись у меншості криворіжці продовжували грати попереду набагато активніше, ніж суперник. До того ж, вже невдовзі склади вирівнялись. Сулейманов випрошував пенальті у арбітра, пірнувши у нашому штрафному. Друга жовта – вилучення.

Другий тайм розпочався такого потрібного голу у ворота Різника! Після подачі з лівого флангу мʼяч захисник ворсклян зіграв рукою – другий пенальті у матчі. Цього разу до виконання 11-метрового підійшов Капіч. Ріфет майстерно розвів снаряд та Різника по різних кутах – 1:0! Вітаємо Ріфета з дебютним голом за червоно-білих!

На 54 хвилині після відмашки, здається, на Банаді, вилучення отримав Марлісон. Тепер вже «Кривбас» опинився у більшості, й продовжив контролювати гру. Також згадаємо момент Дебелка у дебюті тайму ще до голу, коли Різник виграв дуель у Романа. На жаль, попри впевнену гру червоно-білих свої моменти мали і ворскляни. Після рідкої атаки Скляр на 65 хвилині обіграв у штрафному декількох захисників, й пробивав з вбивчої позиції, але, на щастя, вище воріт.

Криворіжці мало багато ігрових зон для проведення атак, але транжирили момент за моментом. Задерака, Татарков мали гарні нагоди, аби закріпити перевагу команди у рахунку, але здорово у рамці діяв, мабуть, найкращий футболіст у складі полтавчан сьогодні – Різник. Полтавчани пробували відповідати, й після одного зі стандартів криворіжців реально виручив Сарнавський після удару головою Кравця майже впритул!

Кінцівка матчу видалась нервовою, але криворіжці таки здобули таку довгоочікувану перемогу.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0