--.-° --% 0мм

У вінницькій лікарні через численні поранення пішов з життя захисник України з Кривого Рогу

12:31, 9 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Руслан Білий служив водієм 1-ї обслуги міномета 2-го мінометного взводу мінометної батареї батальйону оперативного призначення в/ч 3011 Національної гвардії України. А до масштабного вторгнення - працював майстром гірничого дільниці гірничо-капітальних робіт шахтобудівельного управління шахти "Тернівської" КЗРК. Трагічну звістку і повідомили колеги Руслана.

Народився Руслан Білий у 1983 році.  Після закінчення школи навчався в Криворізькому гірничо-електромеханічному технікумі. Вже студентом почав працювати. Спочатку охоронником на різних підприємствах міста. А потім, після навчання у Криворізькому інститут імені Петра Калнишевського Міжрегіональної Академії управління персоналом - три роки служив у рятувальній службі.

З 2014 року Руслан Білий працював на залізорудному комбінаті, опанував кілька професій, додатково вивчився за спеціальністю "Підземна розробка корисних копалин" і став майстром дільниці.

21 березня 2022 року він був мобілізований до Збройних сил України. був водієм у мінометників. 4 листопада під час бою на території Херсонської області отримав множинні вогнепальні осколкові поранення черевної порожнини, верхніх та нижніх кінцівок. Його було доставлено у Вінницьку обласну клінічну лікарню імені М.І. Пирогова. Попри всі намагання  лікарів, 7 листопада життя криворіжця обірвалось.

Щирі співчуття рідним і близьким Руслана Білого. Вічна слава Герою!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых