--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" не зміг здолати київське "Динамо"

11:42, 31 окт 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Матч між киянами та криворіжцями відбувся 30 жовтня на "Арені Львів". 

Наша команда вийшла на матч тим же складом, що і у попередньому поєдинку проти "Інгульця".

На початку зустрічі криворіжці мали кілька небезпечних моментів, однак кияни їх вдало нейтралізували. А самі ледь не забили - Гармаш дальнім ударом трохи не влучив у площину воріт.

У середині першого тайму криворіжці пропустили гол, який виник фактично на рівному місці. Після невдалої гри на власній половині поля, криворіжці втратили м'яч і Ванат скористався моментом, пробивши у дальній верхній кут. Рахунок був відкритий киянами.

Тільки-но був розіграний м'яч з центра поля, як Татарков помилився, кияни рвонули до наших воріт, і Буяльський сильно пробив низом. 2:0.

 Криворіжці відіграли один м'яч ще до перерви. Вже на доданій хвилині після флангової передачі від Банади Дебелко лишився перед ворітьми сам - і не схибив. 2:1

Ще один схожий момент Роман мав на початку другого тайму, але київський воротар зміг ліквідувати загрозу.

Після кількох обопільних атак кияни отримали шанс збільшити рахунок - був призначений пенальті у ворота "Кривбаса". Однак Сарнавський зміг виграти у Циганкова, який пробивав 11-метровий.

Та все-таки кияни домоглись свого. На 59 хвилині той самий Буяльський прорвався крізь захист і поставив остаточну крапку в рахунку - 3:1.

Ще була штанга від Дебелка і кілька небезпечних ударів від Микитишина, який вийшов на заміну, однак рахунок лишився незмінним.

На жаль, криворізька команда не заробила жодного очка в цьому матчі.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых