--.-° --% 0мм

У Кривому Розі в бомбосховищі стартував Чемпіонат міста з рукопашного бою 

16:35, 22 окт 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Через те, що російські окупаційні війська роблять постійні обстріли усієї Дніпропетровської області та Кривого Рогу, робота ДЮСШ переведена в онлай-режим. Проте, для того, щоб спортивний процес не зупинявся, у Кривому Розі Чемпіонат міста з рукопашного бою було проведено в бомбосховищі. Відкрили турнір в.о міського голови Юрій Вілкул, голова міської Федерації рукопашного бою, заслужений тренер України Анатолій Волошин та полковник Нацгвардії Олександр Пискун.

Участь у змаганнях взяло  більше 100  юних  рукопашників  віком від 10 до 15 років.

Вітаючи юних криворіжців та  їх тренерів, Юрій Вілкул сказав: «У той час, коли  наші  військові зі зброєю в руках героїчно захищають Україну від ворога, ми продовжуємо міцно тримати тил, демонструючи силу духу та  стійкість. Зараз кожен  на своєму місці робить все, що може для перемоги. І хорошим стимулом та натхненням для всіх нас є  також наші щоденні  «мирні» перемоги, зокрема, спортивні! І вже 25 спортсменів та їхніх тренерів отримали спортивні стипендії за зайняті призові місця на представницьких змаганнях! Сьогодні у спортивному житті Кривого Рогу визначна подія – вперше з початку воєнного стану, ми проводимо спортивний захід - Чемпіонат міста з рукопашного бою. Цим видом спорту у нас  займається 860 спортсменів. Я вдячний міській Федерації рукопашного бою,  яка об’єднує  юних борців та бере активну участь в організації та проведенні Чемпіонату. Знаю, що наші рукопашники достойно захищають зараз країну. Вдячний Федерації, тренерському складу, батькам наших  спортсменів за виховання мужніх людей, справжніх бійців, патріотів та надійних захисників України. Будемо й далі  робити все для того,  щоб  цей вид єдиноборств розвивався у Кривому Розі та охоплював  якомога більше дітей та молоді!».

Чемпіонат триватиме один день. Переможці будуть визначені у трьох вікових  категоріях: 10-11 років,  12-13 років,  14-15 років. 

Звертаючись до юних рукопашників, депутат міської ради, полковник Нацгвардії Олександр Пискун відзначив: «Хочу всіх запевнити, що Національна гвардія, Збройні сили України та тероборона роблять все для захисту нашої країни, мужньо та стійко зі зброєю в руках захищаючи рідну землю. Перемога здобувається не лише на лінії зіткнення з ворогом. Ми виборюємо її й в тилу: медики у лікарнях, вчителі на своєму гуманітарному фронті, робітники на виробництвах, не виняток й спортсмени. Криворізькі спортсмени не припиняють тренування й гідно представляють наше місто й країну на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Добре, що сьогодні у місті відбувається таке спортивне свято. Хочу всім побажати спортивних перемог й найшвидшої нашої загальної Перемоги над лютим ворогом. Слава Україні!».

Анатолій Волошин, голова міської Федерації рукопашного бою підкреслив: «Для наших вихованців, тренерів  сьогоднішня подія - справді, знакова. Адже нашій федерації вже більше 28 років, а Чемпіонату цьогоріч – 19 років. Він став частиною спортивного життя Кривого Рогу.  Хочу  подякувати міській владі, окремо начальнику Військової адміністрації міста Олександру Вілкулу, який нас підтримав, коли ми  тільки планували  перші змагання. Коли 19 років тому ми прийшли до нього, він підтримав нас і допоміг з проведенням  заходу і  став  надійним  другом Чемпіонату. Хочу зазначити, що у цей нелегкий час випробувань спортсмени згуртувалися і активно допомагають у підтримці військових, організації  гуманітарних вантажів.  Все це  - у тісній співпраці з Військовою адміністрацією Кривого  Рогу.  Разом робимо все для  якнайшвидшої Перемоги!».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0