--.-° --% 0мм

Юна криворожанка судить матчі з хокею в елітному дивізіоні

14:40, 10 окт 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поєдинок у елітному дивізіоні чемпіонату України з хокею серед чоловіків між "Києвом" та "Кременчуком" вперше судила дівчина.

Ангеліна Майфельд народилась у Кривому Розі 19 років тому. У рідному місті вона розпочала зайнайомство з хокеєм, причому не тільки як гравчиня, а й як суддя. За кілька років Ангеліна досягла значних успіхів і з ключкою, і зі свістком в руках. А кілька днів тому стала суддєю матчу елітного дивізіону України.

Минулого року Ангеліна переїхала до Києва, щоб виступати за одну з найкращих українських жіночих команд - Україночку. Також вона є гравчинею збірної країни.

Крім цього, вона продовжила вдосконалювати свої суддівські навички. Протяном минулого сезону дівчина регулярно судила матчі дитячо-юнацького чемпіонату України, кілька разів її залучали до обслуговування матчів  Молодіжної хокейної ліги за участю хлопців не старше 20 років.

Зрештою, у вересні поточного року Ангеліна Майфельд отримала міжнародну категорію, ставши першою дівчиною-суддею з України такого високого рівня, що дає їй можливість судити матчі найвищого дивізіону та міжнародні поєдинки. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых