--.-° --% 0мм

У Баштанському районі силами протиповітряної оборони збито два російських штурмовики Су-25, - ОК Південь

09:46, 30 сен 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Обстановка у південній операційній зоні на вечір 29 вересня лишається складною і динамічною у розвитку. Сили оборони тримають контроль. Суттєвих змін у стані, складі та положенні противника не зафіксовано. Спостерігаються намагання окупантів відновити рух через Антонівський міст, підвозяться будівельні матеріали, скупчується дорожньо-ремонтна техніка.

Про це повідомляє ОК Південь.

Вчора опівдні, в районі Осокорівки виявлено ворожу диверсійно-розвідувальну групу до 6 осіб. Під вогневим ураженням наших підрозділів, відступили, зазнавши втрат.

Також дії наших підрозділів були успішними в районі Давидова Броду, де подавлено ворожий опорний пункт.

Ворог продовжує обстрілювати позиції наших підрозділів та завдавати ударів по тилових районах, населених пунктах з цивільним населенням. Протягом дня завдав 4 авіаційних та 1 ракетний удар.

Протягом бойового дня нашою авіацією нанесено 12 ударів по ворогу. Силами протиповітряної оборони в Баштанському районі збито два російських штурмовики Су-25.

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 276 вогневих завдань, в тому числі з нанесення ураження по командному пункту в Бериславському районі, по шістьом районам зосередження живої сили, озброєння та техніки ворога в Херсоні, Новій Каховці, в Дар’ївці та Новій Кардашинці, двічі атаковано колону військової техніки в Новій Каховці. Уражено пункт управління безпілотними літальними апаратами в Давидовому Броді.

Відмінусовано від ворожого війська 43рашисти, 4 танки, 4 крупнокаліберні гаубиці «Мста-Б» і «Мста-С», дві самохідні гармати «Гіацинт-С», 2 реактивні системи залпового вогню «Град», міномет 120-го калібру, 5 одиниць авто-бронетехніки та один ворожий безпілотний розвідник «Орлан-10».

Знищено два склади боєприпасів в Бериславському районі.

Корабельне угруповання ворожого флоту з 13 кораблів маневрує за звичним вже маршрутом притискаючись до південного узбережжя Криму. Напоготові 3 надводних ракетоносії, а значить і 24 «Калібри».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0