--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині зухвало діяли озброєні  крадії

15:28, 29 сен 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поліція Дніпра затримала зловмисників на гарячому. Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського районного управління поліції.

26 листопада поліцейські отримали інформацію, що у Шевченківському районі міста група злочинців проникла до приватного будинку та викрала цінне майно. Крадії намагалися втекти, проте поліцейські відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції затримали їх неподалік від дому.

При собі фігуранти віком 30-ти та 43 років мали вогнепальну зброю та гранату – РГН. В автомобілях та за місцями мешкання чоловіків поліцейські виявили прикраси, телефони, банківські картки, велику кількість ключів, спеціальні інструменти для взлому та інші речові докази, які підтверджують причетність осіб до злочинів.

Наразі правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до інших аналогічних крадіжок з осель мешканців Дніпра.

Слідчі вже повідомили затриманим про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых