--.-° --% 0мм

Кривий Ріг стає чистішим!

08:28, 5 окт 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В рамках проекту громадської організації "Криворізька Ініціативна Команда" - "Кривий Ріг без сміття!" відбулась шоста екологічна акція (остання в цьому році). Була прибрана лісосмуга біля мікрорайону "Східний-1".

Кривий Ріг стає чистішим! 

Окрім КРІКівців, в акції також прийняла учсть громадська організація "Команда Адреналін" та мешканці міста.

Учасники акції збирали сміття роздільно (пластик, папір, скло, метал), яке потім було вивезено на підприємство "Чисте місто" для подальшої переробітки.
Всі учасники акції були забезпечені перчатками, пакетами для сміття, вологими серветками (для рук).

Громадська організація закликає мешканців міста не залишати після себе сміття у місцях відпочинку, тому що в цьому місті і в цьому смітті жити перш за все нам, криворіжцям. Сміття нікуди не дівається і не зникає, а лише накоплюється та забруднює навколишне середовище! Поважайте перш за все себе!

У 2009 році було проведено чотири екологічні акції. Були прибрані всі засмічені прибережні зони річки Саксагань, а саме: посадка «Дубки» біля мікрорайону «Артем», парк «Веселі терни» та посадки біля мікрорайону «5-й Зарічний» і «КРЕС». З 2010 році вже прибрано територію біля озера "Солене", що розташоване між мікрорайонами "Східний-1" та "Східний-2". З початку діяльності над проектом «Кривий Ріг без сміття!» вже зібрано з міста 5 тон сміття.

6 листопада в рамках проекту "Посади дерево - вдихни життя!" продовжиться висадка лісу на ж/м КДЗ біля Карачунівського водосховища. Закликаємо всіх небайдужих прийняти участь в акції.

Контактні телефони організаторів: (067)8506002, (096)7882261.
e-mail організації: kric@ua.fm

 

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых