--.-° --% 0мм

Глава європейської дипломатії Боррель заявив, що ЄС "якнайшвидше" розширить санкції проти Росії

13:28, 22 сен 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Країни Євросоюзу мають намір "якнайшвидше" ввести нові санкції проти Росії через заплановані псевдореферендуми в Донецькій, Луганській, Херсонській областях та окупованій частині Запорізької області, заявив голова європейської дипломатії Жозеп Боррель.

"Додаткові обмежувальні заходи проти Росії будуть введені негайно, якнайшвидше в координації з нашими партнерами. Ми продовжимо підтримувати зусилля України шляхом постачання військової техніки, наскільки це буде потрібно", - заявив глава євродипломатії за підсумками зустрічі глав МЗС країн ЄС на полях Генасамблеї ООН.

Боррель повідомив, що санкції матимуть як "персональний, так і секторальний" характер і будуть розроблені "максимально швидко у координації з партнерами". До списку санкцій, за словами Борреля, планується включити представників російського керівництва, а також осіб, які беруть участь у підготовці псевдореферендумів на окупованих територіях України. Дипломат не став уточнювати, про які саме санкції йдеться, зазначивши, що було ухвалено лише політичне рішення.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0