--.-° --% 0мм

Криворіжгаз продовжує модернізацію критично важливої газової інфраструктури Криворіжжя

15:06, 19 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Фахівці АТ «Криворіжгаз», що працює під брендом Регіональної газової компанії, виконують роботи з підготовки газорозподільної системи в Кривому Розі та Криворізькому районі до опалювального сезону.

З початку року встановлено 17 нових шафових газорозподільних пунктів (ШГРП) виробництва RGC Production, замінено 16 станцій електро-хімічного захисту. Крім цього до кінця 2022 року планується провести реконструкцію двох газорозподільних пунктів (ГРП) та встановити щє 7 ШГРП. Нове обладнання забезпечить сталий та надійний розподіл газу до споживачів 19 тисяч квартир і понад 6 тисяч будинків приватної забудови у Кривому Розі та 63 селах Криворізького району.

«Компанія Криворіжгаз, яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), обрала європейський напрямок розвитку газового ринку і співпрацює з провідними виробниками обладнання. До того ж, закупає обладнання українського виробника. Це дає нам змогу навіть під час війни не тільки підтримувати газорозподільну систему регіону у належному стані, а й модернізувати. Зараз, у міжопалювальний період, тривають активні роботи по заміні старого обладнання на нове, комплексній перевірці мереж та газорегуляторного обладнання, все для того, аби наші об’єкти критичної інфраструктури були готові до опалювального сезону. Це пріоритетна задача для нас, адже йдеться про комфорт мешканців Криворіжжя», - зазначив Голова Правління АТ «Криворіжгаз» Анатолій Пономаренко.

Масштабне оновлення ШГРП та обладнання ГРП, яке компанія проводить навіть, в умовах війни – це результат активної співпраці РГК із європейськими партнерами та створення міжнародного логістичного центру. Так провідні європейські виробники газового обладнання Сavagna Group і Pietro Fiorentini надають свої найсучасніші, передові технології для заміни застарілого обладнання.

Новітнє обладнання виробництва заводів RGC Production працює на розподільних газових мережах Криворіжжя для безпеки та комфорту клієнтів.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0