--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині розслідують чергові злочини рф: ворог наніс руйнівні артудари по Криворізькому та Нікопольському районах

16:40, 5 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній прокуратурі.

За процесуального керівництва Криворізької південної та Нікопольської окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Військовослужбовці країни-агресора, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, вніч на 4 серпня вдарили з артилерійської зброї по території Широківської громади. Внаслідок обстрілу поранено жінку, її доставили до лікарні. Було пошкоджено декілька приватних будинків та інфраструктуру підприємства.

Також рашисти обстріляли із реактивних систем залпового вогню житлові квартали Нікополя. Пошкоджено майже 60 житлових будинків, автомобілі містян, інфраструктуру підприємства, лінії електро- та газопостачання, сонячні панелі.

На місцях обстрілів працюють прокурори, слідчі поліції, експерти. Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0