--.-° --% 0мм

Проти ночі російські військові обстріляли Зеленодольську ТЕС - ОК "Південь"

07:31, 2 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Вечір і початок ночі з 1 на 2 серпня були неспокійними в Криворізькому районі Дніпропетровщини, Херсонській та Миколаївській областях. Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

Три ракети "Точка-У" вдарили по Марянському та Гранітному на Криворіжжі пошкодили об’єкти транспортної інфраструктури, трансформаторні та лінії електропередач.Люди не постраждали.

По Зеленодольській ТЕС ворог випустив 16 реактивних снарядів із ситсеми "Смерч", а паралельно влаштував і обстріл 40-ка снарядами "Градів". Зруйновано дві будівлі, без людських втрат.

При спробі евакуюватись із Херсонської області, потрапили під прицільний ворожий обстріл 8 цивільних людей у мікроавтобусі. Транспорт знищено троє загиблих, п'ятеро - в лікарні Кривого Рогу. Одна людина - у вкрай тяжкому стані.

З напрямку Хрещенівки по Нововоронцовці випущено ворогом 15 реактивних снарядів з установки “Град”. Втрат нема, але є зруйновані будівлі.

Тричі ворог гелікоптерами атакував наші позиції в Бериславському та Каховському районах Херсонщини, а також в Баштанському – на Миколаївщині. Наших втрат не допущено.

В нашій зоні відповідальності врогом нанесено шість ударів.
Два ракетні удари трьома крилатими ракетами “Точка-У” по Марянському та Гранітному на Криворіжжі пошкодили об’єкти транспортної інфраструктури, трансформаторні та лінії електропередач. Людських втрат немає.

У відповідь нашою авіацією нанесено три удари по опорних пунктах противника в районах Олександрівки і Максимівки.

Загалом за бойовий день результати роботи наших підрозділів складають: 32 рашисти, самохідна гаубиця «Мста-С», зенітно-ракетний комплекс “ТОР” та ще 4 одиниці броньованої техніки. Остаточні втрати ворога - дорозвідуються.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых