--.-° --% 0мм

Ворог нарощує сили на Криворізькому напрямку - ОК "Південь"

07:03, 1 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Обстановка в нашій операційній зоні складна й динамічна у розвитку, але перебуває під контролем сил оборони, повідомляє оперативне командування "Південь".

Ворог продовжує ведення бойових дій на рубежах оборони, нарощує угрупування на Криворізькому напрямку з метою недопущення прориву наших військ. Не виключено, в подальшому, створення ударних угруповань. Протягом 31 липня противник наніс два авіаційних та один ракетний удари.

Парами гелікоптерів намагався вдарити по українських позиціях в Бериславському й Каховському районах Херсонщини. Без наших втрат.

По Одещині вдарив 2 ракетами типу "Іскандер", випущеними з тимчасово окупованого Криму. Ракети розкидали так звані теплові пастки над населеними пунктами та відкритими поверхнями між ними. Кілька таких пасток спричинили загоряння сухої трави. Рятувальні служби оперативно спрацювали. Пожежі ліквідовано, постраждалих нема.

Нашою авіацією нанесено два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удар по ворожим станціям радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки. Також отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районе залізничної станції Брилевка. Втрати дорозвідуються.

Підтверджені втрати складають 52 рашисти, 4 танки, 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», самохідну артуствновку, 8 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також ще 4 склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых