--.-° --% 0мм

Підсумки дня від Дніпропетровської облради

20:33, 31 июл 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Протягом дня в області було спокійно. Надвечір - обстріл Криворізького району.

Надвечір ворог обстріляв Велику Костромку у Криворізькому районі. Пошкоджень будівель не зафіксовано, постраждалих немає.

В інших районах області день минув без надзвичайних ситуацій.

Сьогодні в мережі з‘явилася інформація про те, що росіяни готуються до наступу зі сторони Кривого Рогу. Завдяки зусиллям ЗСУ, а також обласної, районної, міської військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування всі підступи до Криворізького району надійно захищені. Збудовано опорні пункти, фортифікаційні споруди, вирито десятки кілометрів окопів. Так само, як і на всіх інших напрямках. Військові знають свою справу.

Так, окупанти не шкодують своїх ракет і накривають артилерією наші міста і села. Тому ще раз – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, дотримуйтеся правил безпеки. Але в той самий час зберігайте спокій і довіряйте нашим захисникам. 

Наразі область надійно укріплена. Органи місцевого самоврядування працюють, виконують свої функції і допомагають військовослужбовцям. Для обороноздатності Дніпропетровщини зроблено все можливе. Херсонський, Харківський, Донецький, Запорізький напрямки – під контролем Збройних сил. 

Війна закінчиться нашою Перемогою.

Мирного вечора.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых