--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул: В умовах воєнного стану ми продовжуємо допомогу криворіжцям - з 1-го серпня ще майже 30 тисяч криворізьких сімей матимуть можливість отримати безкоштовні продуктові набори від міста

18:10, 30 июл 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

З травня вже 84 тисячі криворізьких родин отримали безкоштовні продуктові набори

У Кривому Розі, в рамках комплексної Програми соціального захисту мешканців, з травня поточного року вразливі верстви населення отримують безкоштовні продуктові набори. За ініціативи начальника  Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула вже вдруге розширено категорії криворіжців, які мають можливість отримати допомогу від міста.

«В умовах воєнного стану Кривий Ріг продовжує підтримувати своїх мешканців. Вже 84 тисячі криворізьких родин із найбільш незахищених категорій отримали безкоштовні продуктові набори від міста. Ми разом з міською владою переглянули список категорій населення, які потребують підтримки та допомоги в цей складний час і прийняли рішення про його розширення. Тепер - 37 категорій, замість 26. Відповідно, ще майже 30 тисяч криворізьких сімей матимуть можливість отримати безкоштовні продуктові набори. Ми   робимо все можливе аби допомогти криворіжцям в цей нелегкий час»,- зазначив начальник  Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.
Таким чином, з  1 серпня  до списку категорій криворіжців, які матимуть можливість отримати продуктові набори додаються:

27 категорія - сім’ї загиблих, померлих військовослужбовців у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України;
28 категорія - сім’ї військовослужбовців, члени яких перебувають у полоні;
29 категорія - сім’ї військовослужбовців, у складі яких є учасники бойових дій –  воїни-інтернаціоналісти;
30 категорія - сім’ї військовослужбовців, у складі яких є учасники бойових дій;
31 категорія - сім’ї, у складі яких є потерпілі внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорій 2Б, 3Б;
32 категорія - сім’ї, у складі яких є особи з інвалідністю під час проходження військової служби, на яких поширюється чинність Закону України «Про соціальний і правовий статус військовослужбовців та членів їх сімей»;
33 категорія - сім’ї, у складі яких є отримувачі допомоги  при народженні дитини;
34 категорія - сім’ї, у складі яких є отримувачі пенсії та допомоги по втраті годувальника на дітей;
35 категорія - прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу;
36 категорія - сім’ї, у складі яких є працівники комунальних установ соціальної сфери, що утримуються коштом Криворізької міської територіальної громади;
37 категорія - сім’ї, у складі яких є отримувачі допомоги по безробіттю (перебувають на обліку в службі зайнятості, як отримувачі допомоги).
З 1 серпня криворіжці вказаних вище категорій можуть отримати набори щоденно, в робочі та вихідні дні з 8.00 до 17.00 години у 27 пунктах видачі.
Ті криворіжці, яким видача була визначена у відповідності з раніше прийнятими рішеннями за 26 категоріями, але які ще не отримали, також можуть отримати їх у зазначених пунктах видачі.
Список раніше визначених категорій на перших двох етапах можна переглянути тут:
Сім’ї, які можуть бути віднесені до декількох категорій, отримують продуктовий набір тільки в одній з перелічених категорій, за їх вибором.
З питань видачі продуктових наборів, а саме: роботи та дислокації пунктів, категорій криворіжців можна звертатися до Контакт-центру за телефоном 15-20 та 056-499-15-20 або https://spilkuisia.kr.gov.ua.

«Шановні земляки! Не потрібно хвилюватися, прокидатися рано та  займати черги на пунктах в перші дні. Гарантую - всі, хто мають право на отримання продуктових наборів, обов’язково їх отримають у зручний для вас час у будь-який день тижня», -  підкреслив Олександр Вілкул.


КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых