--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул вручив десяти молодим лікарям ордери на нові квартири

13:47, 27 сен 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині розпочато Програму надання безкоштовного житла медикам, що працюють в сільській місцевості.

Олександр Вілкул вручив десяти молодим лікарям ордери на нові квартири 

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул вручив десяти молодим лікарям ордери на нові квартири у новому будинку в Царичанці. Загалом у будинку - 12 квартир і усі вони передбачені для медиків. Будинок збудовано за кошти обласного та місцевих бюджетів. Будівництво будинку велось під особистим контролем губернатора.

«Ми активно відроджуємо інфраструктуру села. І починаємо з ключових моментів. Адже село живе тоді, коли тут є лікарі і вчителі. Наразі ми створюємо всі умови для залучення молодих фахівців в сільську місцевість. І надання службового житла – це один з перших кроків у цьому напрямку», - зазначив Олександр Вілкул.

Квартири у новобудові отримали молоді лікарі Царичанської центральної районної лікарні: терапевт Павло Бугера, хірург Назар Гошовський, стоматолог-ортопед Ольга Клименко, педіатр Ірина Моня, молода сім’я лікарів Олексій і Світлана Насіловські (анестезіолог та отоларинголог) та невропатолог Вікторія Швець. Четверо молодих спеціалістів приїхали працювати в Царичанку лише місяць тому, коли дізналися, що тут працює програма надання безкоштовного житла. Крім того, дві нові квартири отримали лікарі-епідеміологи Царичанської районної санітарно-епідеміологічної станції Олександр Бондаренко та подружжя Олександра і Катерини Зимовченків.

«Доля привела мене до Царичанки, і я цьому радий. Тут привітні люди і цікава робота, яку я справді люблю. Той факт, що тут надають житло молодим фахівцям, зіграло вирішальну роль. Я вирішив залишитись в Царичанці, і я дійсно вдячний владі за таку увагу до молодих спеціалістів і своєю якісною роботою я буду вносити посильний вклад у розвиток Царичанки», - сказав лікар-епідеміолог Царичанської райСЕС Олександр Бондаренко.

Завдяки новим лікарям в селищі запрацює повністю укомплектована лікарня, яка буде обслуговувати мешканців всього Царичанського району.
Крім будинку в Царичанці, до кінця року на Дніпропетровщині буде здано в експлуатацію ще 157 квартир для працівників бюджетної сфери.

Квартири повністю укомплектовані сучасним сантехнічним обладнанням, в кожній квартирі встановлене індивідуальне газове опалення. В домі є «колясочна», на при дворовій території відкрито дитячий майданчик.

Надані молодим спеціалістам квартири - це службове житло, яке видається на 10 років. По закінченню цього терміну квартири можна буде приватизувати.
На цей об’єкт з обласного бюджету загалом було виділено майже 3,5 мільйони гривень.  

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых