--.-° --% 0мм

Нещодавно діти великої газової родини приготували найсмачніші італійські піци

12:15, 28 июл 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Всі діти унікальні та особливі і ми робимо все можливе аби допомогти кожній зірочці подолати стрес в умовах війни та розкрити свій потенціал. Компанія Криворіжгаз продовжує організовувати для дітей творчі заходи. Так цієї неділі в рамках соціального проекту Gas_on hub юні криворіжці та гості нашого міста брали участь у майстер-класі з приготування італійської страви: навчались правильно вибирати продукти та пізнавали секрети приготування смачної піци.

За чотири роки проекту майже півтисячі криворізьких тінейджерів вже розкрили свої таланти та продовжують їх розвивати. Тож долучайтесь і ви до нашого соціального проекту та беріть участь у найрізноманітніших майстер-класах, екскурсіях, заходах і пробуйте себе у багатьох напрямках.

Можливо вам судилося стати великим актором або відомим співаком, чи керувати компанією, а може вам подобається малювати, але вам здається, що це не ваше. Та не спиняйте свій інтерес, обов'язково пробуйте, щоб потім не шкодувати!

Шановні батьки, якщо ви вимушено виїхали з рідної оселі та знайшли прихисток у нашому місті, чекаємо ваших діток у нашому дружньому родинному колі. Долучайтесь до проекту Gas_on hub. Підписуйтесь на наші сторінки у соцмережах:

Фейсбук https://www.facebook.com/gasonhub  

Інстаграм https://www.instagram.com/gas_on_hub/

Слідкуйте за анонсами зустрічей та приходьте за попереднім записом. Всі заходи безкоштовні. Станьте частиною нашої газової родини.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых