--.-° --% 0мм

У Криворізькому районі працівники АТ «Криворіжгаз» встановили три сучасні шафові газорозподільні пункти власного виробництва заводів RGC Production

09:37, 22 июл 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Фахівці АТ «Криворіжгаз», що працює під брендом Регіональної газової компанії, виконують роботи з модернізації газорозподільних мереж в Кривому Розі та Криворізькому районі.

Минулого тижня газовики встановили одразу три ШГРП виробництва RGC Production. Нове обладнання забезпечить сталий та надійний розподіл газу до споживачів понад 240 будинків приватного сектору та 29 квартир у трьох селах Криворізького району.

«Компанія Криворіжгаз, яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), обрала європейський напрямок розвитку газового ринку і співпрацює з провідними виробниками обладнання. До того ж, закупає обладнання українського виробника. Це дає нам змогу навіть під час війни не тільки підтримувати газорозподільну систему регіону у належному стані, а й модернізувати газове обладнання»,- зазначив директор технічний АТ «Криворіжгаз» Борис Рибка.

Під час виготовлення шафових газорегуляторних пунктів на українському заводі використовують італійські регулятори тиску газу Pietro Fiorentini. Це обладнання з високим рівнем якості, точності та надійності, що забезпечує сталий розподіл газу незалежно від коливань вхідного тиску.

«В цьому році ми замінили вже 14 ШГРП у місті та районі. Масштабна модернізація газових мереж, яку наша компанія проводить навіть, в умовах війни – це результат активної співпраці РГК із європейськими партнерами та створення міжнародного логістичного центру. Так провідні європейські виробники газового обладнання Сavagna Group і Pietro Fiorentini надають свої найсучасніші, передові технології для модернізації газорозподільних мереж»,- зазначив директор технічний АТ «Криворіжгаз» Борис Рибка.

Обладнання європейського зразка працює на розподільних газових мережах Криворіжжя для безпеки клієнтів.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых