--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" зіграв два контрольні поєдинки

09:04, 18 июл 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В рамках підготовки до чемпіонату України з футболу, який розпочнеться в серпні, ФК "Кривбас" провів два контрольні поєдинки - з "Олександрією" та "Інгульцем". В результаті - бойова нічия і мінімальний програш.

В матчі з "Олександрією" значно оновлений, а тому ще недостатньо зіграний "Кривбас" мав набагато більше моментів для взяття воріт. Однак м'яч не хотів опинятись в сітці. На 37 хвилині швидка контратака криворіжців завершилась точним ударом головою Устименка. Так був відкритий рахунок.

на другий тайм в нашій команді вийшов повністю новий склад. Юрій Вернидуб мав на меті перевірити кожного тому пішов на такий крок. Малюнок гри змінився мало - криворіжці атакували частіше і гостріше, але рахунок лишався незмінним.

на 73 хвилині Хобленко не забив пенальті. Він пробив по центру воріт низом, однак воротар ногами відбив м'яч. А за кілька хвилин до фінального свистка олександрійці провели результативну атаку. Після подачі до штрафного майданчика Надольський підхопив м'яч і пробив у ближній кут. Так команди розійшлися нічиєю.

за кілька днів потому криворіжці зіграли другий контрольний поєдинок. Цього разу суперником був "Інгулець". 

Гра була більш-менш рівною, суперники поперемінно атакували, однак вдало грали захисники і воротарі. криворіжці зробили акцент на дальніх ударах, які в більшості були зовсіфм трохи неточними, але цього вистачало, щоб ворота інгульчан залишались "сухими".

І коли здавалось, що зустріч закінчиться нульовою нічиєю, "Інгулець" вийшов вперед. Сталось це на останній хвилині поєдинку. Один з новачків інгульчан вийшов одинна-один з Сарнавським і переграв нашого кіпера. Таким чином буквально в останню мить наша команда зазнала поразки.

Тим не менше, Юрій Вернидуб залишився задоволеним поєдинками. В першу чергу тому, що вони проявили недоліки, над якими ще потрібно буде попрацювати. Тепер на хлопців чекають кілька днів відпочинку, а потім команда відправиться на третій збір в західні області України. 

За матеріалами прес-служби ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых