--.-° --% 0мм

Криворіжгаз: порядок оплати за розподіл газу залишається без змін

09:05, 12 июл 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

АТ «Криворіжгаз» звертає увагу споживачів, що зі зміною постачальника газу порядок оплати послуг розподілу (доставки) газу не змінився.

У роботі АТ «Криворіжгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), не сталося жодних змін. Компанія продовжує забезпечувати безперебійний та безаварійний розподіл газу у Кривому Розі та Криворізькому районі.

Розмір, способи та строки оплати залишаються без змін. Сплачувати за розподілу газу, як і раніше, потрібно до 20 числа щомісяця за тим самим особовим рахунком та реквізитами АТ «Криворіжгаз».

Виконати розрахунки можна через сервіси 104.ua:

1. Особистий кабінет на сайті 104.ua https://account.104.ua/ua/login  

2. Оновлений мобільний додаток 104.ua:

- для Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rgc.client

- для iPhone https://apps.apple.com/ua/app/104-mobile-light/id1449596182

3. Чат-бот «7104ua» у Viber https://chats.viber.com/7104ua

4. Чат-бот «7104ua» у Telegram https://t.me/ua7104_bot  

5. Термінали самообслуговування в 104.ua клієнтських просторах Кривого Рогу.

Послуга розподілу газу включає облік спожитого газу, обслуговування, ремонт та критично важливу модернізацію мереж, заміну застарілого обладнання, повірку, ремонт та заміну газових лічильників, діяльність аварійно-диспетчерської служби та інших служб, які щодня в умовах війни працюють задля комфорту клієнтів.

Компанія вдячна клієнтам, які вчасно розраховуються за доставку газу. Це дає змогу забезпечити належну роботу газорозподільної системи, стабільну та безаварійну доставку газу тисячам родин Криворіжжя.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых