--.-° --% 0мм

У Нафтогазі розповіли, кому зараз платити за газ і як повернути переплату

09:52, 24 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У газопостачальній компанії НАК "Нафтогаз України" розповіли, кому зараз платити за газ і як повернути переплату.

Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу у Фейсбук.

"Інтернетом ходить відверта маніпуляція та брехня, а заяви начебто "не платіть за газ і комунальні" шкодять економіці України. Розвінчуємо міф, зберігайте повідомлення та ділитесь з друзями", - наголосили в компанії.

Так, у Нафтогазі зазначили, що з 1 травня 2022 року понад 10 млн українських домогосподарств отримували газ від Нафтогазу. Тому рахунки за спожитий газ у попередньому періоді мають бути сплачені у ДК "Нафтогаз України".

При цьому чинного механізму переказу коштів між компаніями не існує.

Щодо передплати, то в Нафтогаз рекомендують кожному клієнту звернутися до попередньої газопостачальної компанії та написати заяву на повернення переплати.

"Зазвичай до заяви на повернення коштів платнику необхідно додати копію паспорта, ідентифікаційного номера та повних банківських реквізитів власного карткового рахунку (із зазначенням IBAN, МФО, ЄДРПОУ банку). Вказані вище документи повинні бути надіслані за адресою для листування попереднього постачальника. переліку документів для повернення переплат рекомендуємо звернутися за попереднім постачальником", - роз'яснили в компанії.

Попередня газопостачальна компанія протягом 14 (максимально 30) календарних днів має надати відповідь та повернути переплату. Проте за умов воєнного стану терміни повернення може бути іншими.

"Нагадуємо, що кожен сплачений рахунок у період війни – це ще один крок до перемоги! Ми продовжуємо забезпечувати безперебійне газопостачання на більшості території України. Залишились питання? До ваших послуг наш контакт-центр: +38 066 300 28 88, +38 098 300 28 88, +38 093 300 28 88", - йдеться у повідомленні.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых