--.-° --% 0мм

Піротехніки з початку війни виявили на територіях Криворізького району понад 1800 фрагментів сучасних боєприпасів

13:16, 23 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині триває розмінування території після обстрілів окупантів. Протягом ведення активних бойових дій піротехнічним підрозділом ГУ ДСНС у Дніпропетровській області здійснено 174 виїзди. При цьому фахівці знищили 3174 одиниці сучасних вибухонебезпечних предметів та обстежили понад 100 гектар території.

Про це під час брифінгу повідомив начальник сектору гуманітарного розмінування ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Андрій Моторя.

За його словами, найбільша кількість вибухонебезпечних предметів припадає на Криворізький район - понад 1800, та Синельниківський район - понад 1300 одиниць.

Найчастіше піротехніки знаходять касетні елементи до реактивних систем залпового вогню "Ураган", "Торнадо-С".

В ДСНС області звернулися до громадян із закликом обережно поводитися із вибухонебезпечними предметами. На сьогодні в нашому регіоні від необережного поводження з боєзарядами загинуло 7 людей.

Якщо вам трапляється підозрілий предмет, його не можна торкатися або виконувати з ним якісь маніпуляції. Не можна переносити з місця, кидати в багаття, розбирати. Необхідно запам'ятати місце, де ви його знайшли, обгородити його і повідомити рятувальникам або поліції.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых