--.-° --% 0мм

Ю.Вілкул медикам Кривого Рогу: Ви рятуєте не лише життя та здоров’я пацієнтів, ви даєте їм надію і віру у власні сили! Ми й надалі будемо робити все для розвитку галузі охорони здоров’я та підтримки лікарів у нашому місті!

10:05, 20 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

До Дня медичного працівника в.о. міського голови Юрій Вілкул привітав працівників галузі охорони здоров’я з професійним святом та вручив міські нагороди.

Юрій Вілкул підкреслив: «Дуже важливо, особливо в умовах воєнного стану, щоб у місті працювали лікарні, амбулаторії, щоб і мешканці Кривого Рогу, і вимушені переселенці отримували необхідні медичні послуги! Зараз у наших лікарнях є палати та відділення, які працюють з пораненими і наші медпрацівники роблять все для якнайшвидшого одужання військовослужбовців! Я щиро вдячний всім криворізьким медикам за відданість своїй благородній справі - ви рятуєте не тільки життя та здоров’я пацієнтів, ви даєте їм надію та віру у власні сили! Хочу запевнити, що ми й надалі будемо робити все для розвитку міської галузі охорони здоров’я та підтримки лікарів!».

Анастасія Кузнецова, директор Центру первинної медико-санітарної допомоги №5 сказала: «Зараз, в умовах воєнного стану, кожен медик на своєму місці, продовжує працювати та тримати «медичний фронт», лікуючи своїх пацієнтів, допомагаючи переселенцям та рятуючи життя нашим захисникам. Працюємо, працюємо і ще раз працюємо та разом йдемо до перемоги! Бажаю всім своїм колегам миру, чистого неба, терпіння та витримки!».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0