--.-° --% 0мм

Ю. Вілкул: В умовах воєнного стану Муніципальна програма соціального захисту мешканців працює і у червні ще 2320 криворіжців отримають допомогу з міського бюджету

12:59, 17 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На червневому засіданні виконкому міськради підтримано та затверджено сесією міськради більше 20 рішень соціального спрямування. В умовах воєнного стану місто продовжує надавати допомогу військовослужбовцям, воїнам-інтернаціоналістам, чорнобильцям, родинам, які виховують дітей з інвалідністю, онкохворим діткам, хворим на цукровий діабет, тощо. 

Додатково, у червні, на соціальну підтримку жителів з міського бюджету буде спрямовано 12 млн грн. 

В.о. міського голови Юрій Вілкул сказав:  «У цей складний воєнний час ми не залишаємо без турботи наших людей, які найбільше за все потребують уваги. З повагою ставимось до наших захисників і у червні допомогу від міста отримають 1000 учасників АТО /ООС. Загалом, з початку року допомогу вже отримав 2871 воїн. Підтримку від міста також отримають 236 воїнів–інтернаціоналістів та чорнобильців. 

Кривий Ріг був першим містом, який розпочав виплати дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. У червні допомогу отримають ще 32 дитини, а з початку року допомогу вже отримало 137 хлопців та дівчат. Кривий Ріг був і залишається соціально відповідальним містом, справжню цінність цього наші мешканці відчувають зараз, коли йде війна і людям життєво необхідні розуміння та надійна підтримка». 

У місті продовжується виплата матеріальної допомоги мешканцям у зв’язку із скрутним матеріальним становищем та значними витратами на лікування. У червні таку допомогу з міського бюджету отримають 443 чоловіка, у тому числі, 211 – на лікування. З початку року допомогу отримали понад 1968 криворіжців на суму 7,5 млн грн.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых