--.-° --% 0мм

Криворіжгаз продовжує модернізацію критично важливої газової інфраструктури Криворізького району

10:15, 15 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Днями фахівці компанії АТ «Криворіжгаз», що працює під брендом РГК, встановили три сучасних ШГРП RGC Production у Криворізькому районі. Газорозподільне обладнання виробництва RGC Production замінило старе обладнання, яке відпрацювало понад 30 років. Загалом цьогоріч встановлено вже 9 новітніх шафових гозорозподільних пунктів RGC Production.

Робота критичної інфраструктури під час війни має особливо важливе значення. Тож компанія виконує не тільки поточні завдання з підтримання належного стану мереж газопостачання, а й модернізує мережі і газове обладнання. Вчасна модернізація гарантує стабільний та безпечний розподіл газу. Нові шафові газорозподільні пункти виробництва RGC Production забезпечать безаварійну доставку газу до споживачів більш як 500 квартир та понад 1300 будинків приватної забудови у Кривому Розі та 9 селах Криворізького району.

Регіональна газова компанія ще кілька років тому взяла курс на повну заміну радянських технологій у газорозподілі та послідовно працювала над розширенням контактів з європейськими та північно-американськими компаніями.

«Починаючи з 2019 року РГК у тісній співпраці з провідними європейськими виробниками побудувала в Україні три новітніх заводи RGC Production з виробництва газового обладнання. А за останні кілька років було створено глобальну систему поставок, що пов’язує підприємства RGC Production із провідними світовими виробниками з багатьох країн. Та оцінити правильність стратегії РГК ми змогли з початком війни в Україні, коли партнерські відносини з іноземними виробниками, власні логістичні маршрути і хаби дали можливість нашим колегам, де були та продовжуються й нині запеклі бойові дії, швидко відновлювати газопостачання у тому числі й в деокупованих регіонах», - зазначив директор технічний АТ «Криворіжгаз» Борис Рибка.

В компанії впевнені, з часом саме розвиток виробництва власного газового обладнання з використанням провідних європейських технологій дозволить газовій галузі України швидко інтегруватись в європейський ринок в рамках інтеграції України в ЄС.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0