--.-° --% 0мм

Олександр Бабич більше не буде тренувати ФК "Кривбас"

11:41, 7 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Футбольний клуб «Кривбас» повідомляє, що за обопільною згодою сторін вирішено не продовжувати контракт із головним тренером команди Олександром Бабичем та його тренерським штабом: Володимиром Бєлаковим, Олександром Лавренцовим, Артемом Філімоновим, Олександром Малаховим.

"Олександр Бабич очолив «Кривбас» 2 жовтня 2021 року. Після його приходу наша команда жодного разу не програла: у 9 офіційних матчах здобула 6 перемог та 3 рази зіграла внічию. Саме за роботи Олександра Олександровича та його тренерського штабу «Кривбас» зумів повернутися на переможний шлях, та відірватися від найближчого конкурента на 9 очок.

Ну і нарешті, Олександр Бабич - той тренер, який повернув червоно-білих до УПЛ через дев’ять довгих років. Заслугу Сан Санича та його тренерського штабу у цьому історичному успіху «Кривбасу» переоцінити неможливо. Вони назавжди вписали свої імена в історію криворізького футболу та можуть вважати себе частиною великої родини «Кривбас»", - йдеться в повідомленні пресслужби ФК «Кривбас».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0