--.-° --% 0мм

Керівництво ФК "Кривбас" звернулось до вболівальників з офіційною заявою

09:33, 5 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Шановні вболівальники! ФК «Кривбас» безмежно вдячний вам за постійну підтримку! 

Сезон-2021/22, на жаль, був завершений не на футбольному полі. Гравці та адміністрація нашого клубу почали займатись гуманітарною допомогою та військовим спорядженням замість спортивного. 

Значний внесок у цю допомогу зробили саме ви - вболівальники нашого клубу! Ви придбали благодійні квитки на суму близько 200 тисяч гривень, які повністю були використані на гуманітарну допомогу. Частина виручки з продажу абонементів також була направлена на оборонні потреби Кривому Рогу.

Наша позиція, що кожен вболівальник, хто мав абонемент на домашні матчі «Кривбасу» у Першій лізі та не зміг використати його в другій половині сезону, має змогу відвідати відповідну кількість домашніх поєдинків клубу в УПЛ, не зважаючи на вищу вартість квитків і зовсім інший рівень суперників.

Кошти, сплачені за абонементи, наразі заморожені. Вся інформація щодо порядку використання абонементів на матчах УПЛ буде оприлюднена на офіційному сайті клубу та в соцмережах. 

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та просимо з розумінням поставитися до ситуації в цей складний для нашої країни період.

Ми віримо у перемогу України і впевнені, що не лише здолаємо ворога та повернемо мирне життя нашої країни, а й разом побудуємо наше спільне успішне європейське майбутнє! Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых