--.-° --% 0мм

На Херсонському та Миколаївському напрямках ворог продовжує укріплюватись - ОК "Південь"

12:40, 16 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Оперативне командування "Південь" повідомляє про оперативну обстановку в Херсонській, Миколаївській, Одеській областях.

На Херсонщині та Миколаївщині рашисти продовжують укріплюватися на зайнятих рубіжах, активні наступальні дії не ведуть. На Одещині існує загроза висадки десанту. Також окупанти не припиняють намагань облаштуватись на острові Зміїному.

Наші ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією протягом доби нанесли понад 100 ударів по позиціях противника. Внаслідок чого на Херсонщині феєрично презентовано чергову серію Чорнобаївки із знищенням складу боєприпасів, підтверджено втрату 75 рашистів та майже 20  одиниць техніки.

На Одещині 2 морські ворожі якірні міни, що штормовою погодою було винесено впритул до узбережжя, фахівцями підривної команди Військово-Морських Сил знешкоджено, вилучено і шляхом підриву у безпечному місці - знищено.
Вороже корабельне угруповання в північно-західній частині Чорного моря складається з 2 кораблів – носіїв крилатих ракет та 6 великих десантних кораблів. 

Тож, загроза ракетних ударів та імовірність висадки десанту залишаються актуальними. Будьте пильними, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых