Є.Удод: Під керівництвом О. Вілкула у Кривому Розі сформовані запаси борошна для забезпечення міста хлібом
На декілька місяців наперед сформовані запаси борошна з урахуванням всіх вимог щодо зберігання продукції.
Кривий Ріг живе за вимогами воєнного часу. Задіяні всі ресурси як для поточних потреб, так і на перспективу. Місто готується до будь-яких сценаріїв розвитку подій, враховуючи досвід сусідніх громад. Під керівництвом начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула з перших днів російського вторгнення у місті створюють потужний стратегічний запас продуктів. Сформувати і забезпечити зберігання, зокрема, великих обсягів борошна – це і робота багатьох задіяних в процесі людей і особливі технології зберігання.
«На війні можливі багато різних сценаріїв, і місто до будь-якого з них має бути готовим на 100%. Доручення, яке дав Олександр Вілкул начальник військової адміністрації міста, звучить дуже просто – Кривий Ріг завжди має бути з хлібом. Для цього сформовані запаси борошна з урахуванням усіх вимог щодо зберігання: і санітарні норми, і вологість, і температурний режим. Сформований запас на кілька місяців», - сказав перший заступник міського голови Євген Удод.
На виконання поставленого завдання працюють відповідні підприємства в цілодобовому режим.
Керівник підприємства розповів: «Наше підприємство в цей складний час не зменшило свого виробничого потенціалу, а навіть навпаки. Завдяки фінансуванню від Військової адміністрації міста ми продовжуємо виконувати свою соціальну функцію - постачання основного продукту. Це пшеничне борошно, що певним чином є стратегічним».
За процесом зберігання борошна слідкує персонал виробничо-технологічної лабораторії. Контроль здійснюється цілодобово. Робота ведеться у співпраці з фермерами Криворізького району і всієї Дніпропетровщини.
Євген Удод подякував всім, хто задіяний в такій важливій для міста роботі: «Це і фермери, які постачають зерно, і ті бригади, які працюють цілодобово на комбінаті хлібопродуктів, всі ті, хто задіяний загалом у ланцюжку з постачання та складування борошна. Їм усім величезні слова подяки. Як то кажуть, будемо з хлібом – будемо з перемогою».
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
09:10, 23 май 2025
Топ обсуждаемых
У квартирі на вулиці Криворіжсталі стався вибух і пожежа: загинув чоловік ОНОВЛЕНО 11.19
07:00, 7 ноя 2025
09:12, 7 ноя 2025

КОММЕНТАРИИ — 0