--.-° --% 0мм

«Інвестняні» закінчилися масовими скаргами бізнесу», – «УДАР Віталія Кличка» запропонував рішення на допомогу підприємцям

13:28, 25 ноя 2021 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ініціатива влади по запуску «інвестнянь» стала чи не найбільше розпіареним проєктом у державі для підтримки бізнесу. Натомість нещодавно був оприлюднений проміжний звіт бізнес-омбудсмена Марчіна Свенчицького. Згідно з його даними, кількість скарг від підприємців на порушення державних органів у липні-вересні 2021 року збільшилася на 20% порівняно з показником за другий квартал-2021.

● Традиційно найбільшу частину скарг становили податкові питання – 65%.
● Понад 15% загальної кількості всіх скарг надійшло на правоохоронні органи, зокрема на Національну поліцію – 42, на органи прокуратури – 26, на СБУ – дев’ять.
● Ще 6% скарг надійшло на державних регуляторів (АМКУ, ДАБІ, НКРЕКП, Держгеокадастр).
Переважна більшість скарг – 73% надійшло від малого та середнього бізнесу.
«УДАР Віталія Кличка» наполягає на тому, що покращення бізнесклімату в країні, а відтак – зростання економіки можна і потрібно досягати іншими заходами, без посилення фіскального тиску, без збільшення бази оподаткування – винятково заходами стимулювання:
○ встановленням рівних податкових правил для всіх, без пільг для великого бізнесу. Адміністрування податків та підприємницької діяльності загалом має бути прозорим та зрозумілим;
○ вдосконаленням антимонопольного законодавства та налагодження ефективної роботи АМКУ, без врахування «особливих інтересів великого бізнесу»;
○ завершенням судової реформи і встановленням однакових справедливих правил для всіх;
○ дотриманням своїх зобов’язань перед інвесторами.

КОММЕНТАРИИ — 10


  • 25.11.2021 13:55   Кличко чмо

    Кличко лох

  • 25.11.2021 14:06   с социка

    Он не лох. Он предатель. И поэтому ещё и преступник.

  • 25.11.2021 14:20   ALWAS

    Не ругайте мэра, шановни. Он избран народом, и будет избран ещё. Ведь достойной замены ему нет. Как и Президенту .

  • 25.11.2021 16:23   Олвейс чмо

    Давай тебя поругаем, ты гавно не нужное тебя не кто не выбирал, значит ты лошара. А кличко такое же гамно потому что голосуете вы за эту парашу, вы параша и ваша власть тоже параша. Алвас ты далбанат иди голосуй за свою парашу дальше, за садовых пол потовских и прочую нечесть, кретин.

  • 25.11.2021 16:47   Sokker

    А вот что это так часто на данном ресурсе стали писать про "Удар"? И под статьями о нем блокируются комментарии (данная статья исключение, но, как говорится, еще не вечер). Это заказ или реклама?

  • 25.11.2021 16:52   Володя я в шоке

    Это деньги. Плати и пиши в редакцию своё чтиво. Каждый день удар публикуеться в сми. Что б голоса иметь в этих районах. Потому что они тут не известны совсем. Но мы то знаем Володю. А яж и спрашиваю, от куда у этого скромняги такие деньги??? Они же на ветер??? На ветер вы слышите???? Кошмар.

  • 25.11.2021 16:57   Это не Володя.))

    Тю володя какой володя, педалик а не володя. Я такой электорат что и не вкурсе кто есть там у них кто. Вот и сорят деньгами что бы хоть имена повыучивал.

  • 25.11.2021 17:35   шатун

    нам каждый год рассказывают, что Россия вот-вот нападёт. сейчас тоже началось. скорее бы уж напали. эти бы гады, удары, солидарности, слуги и прочая нечисть, сразу бы свалили. потом, глядишь, и жизнь наладилась бы, может. сама, правда, не наладится, работать надо. да и на упырей-атошников дела ждут своего часа. всё задокументировано и зафиксировано.

  • 25.11.2021 17:53   Уроды

    Такая тема теперь будет витать над страной как происходит с духом прибалтики. Мусолят и намагничивают надумывают и накручивают войну. А ее нет и нет. Все становится прибалтике хуже и хуже. А войны нет и нет. Такая тактика у трансгендеров. Ониж мутанты. Мы их не понимаем.

  • 26.11.2021 11:18   Гость

    Скоро опять комментарии закроют, сколько бабла уже выкинули, а над педаликом один стеб!!))

Популярное

Топ обсуждаемых