--.-° --% 0мм

Официально: спасатели озвучили свои факты о криворожском смертельном ДТП

11:30, 17 апр 2018 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На официальном сайте ГСЧС Днепропетровской области появилась информация о произошедшем утром 17 апреля на перекрестке улицы Героев АТО и проспекта Металлургов.

"17 квітня о 05:45 до служби порятунку “101” надійшло повідомлення про ДТП  на перехресті проспекту Металургів та вулиці Героїв АТО Металургійного району міста Кривий Ріг.

До місця події направлено оперативну групу Криворізького міського управління та рятувальників 11 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Внаслідок зіткнення легкового автомобіля, пасажирського автобуса та маршрутного таксі за попередніми даними загинуло 8 осіб та постраждала 21 особа.

Загалом на момент зіткнення у легковому автомобілі перебувало 2 особи, у пасажирському автобусі знаходилось 3 особи та у маршрутному таксі орієнтовно знаходилось 25 осіб.

Підрозділом ГУ ДСНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання вирізано 3 особи з пошкоджених транспортних засобів, двоє з яких вже були загиблими. Врятована 1 особа – водій маршрутного таксі.

Постраждалі направлені до лікарень м. Кривий Ріг.

Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії", - говорится в сообщении.

Источник: dp.dsns.gov.ua

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых