--.-° --% 0мм

Милі жінки!

16:37, 8 мар 2018 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

8 березня – це свято, схоже із загадковою жіночою душею, сповненою у весняному розмаї таємничості, трепетного очікування чогось нового і прекрасного. Воно приносить тепло перших променів весняного сонця, символізуючи життєдайне оновлення природи, вінцем якої є людство, а жінки були й залишаться його кращою половиною.

Жінка одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю. Сучасній жінці підвладне все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів.

Попри складну ситуацію в Україні, ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі.

Висловлюю вам вдячність за працю на благо нашого міста, за підтримку та душевну щедрість. Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята! Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день – зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками!

Зі святом вас, дорогі жінки!

 

Криворізький міський голова Юрій Вілкул

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0