--.-° --% 0мм

Шановні земляки! З державним святом - Днем Конституції!

10:00, 28 июн 2016 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У кожному своєму рішенні, у всій своїй діяльності влада зобов’язана керуватися верховенством права та пам'ятати - людина, її життя та здоров’я, честь та гідність, свобода та безпека є в Україні найвищою цінністю. Це, як ніколи, актуально сьогодні, адже громадяни нашої країни часто зіштовхуються з нехтуванням власних конституційних прав. Ми переконані: справжню  демократичну державу неможливо побудувати недемократичними методами, на догоду будь-чиїм політичним амбіціям.

Саме сьогодні в Україні продовжується процес конституційних змін. Відстоюючи законні інтереси своїх земляків – громадян України – у парламенті, вдосконалюючи положення Конституції, ми працюємо на нашу спільну мету. Конституція повинна належним чином закріпити основні права людини, затвердити політичну та економічну децентралізацію і створити основу для економічного розвитку країни.

Ми впевнені, що нашими спільними зусиллями Україна здобуде мир, злагоду та процвітання і своє гідне місце в житті держави завжди буде займати наш рідний Кривий Ріг.

Від усієї душі щиро бажаємо  вам щастя, миру, радості  та добробуту!

З повагою

Народні депутати України  Олександр  ВІЛКУЛ, Костянтин ПАВЛОВ,

Андрій ГАЛЬЧЕНКО, Дмитро КОЛЕСНІКОВ, Дмитро ШПЕНОВ

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 6 травня

20:00, 5 май 2024

0