--.-° --% 0мм

Щирі вітання - криворізькому студентству!

08:24, 17 ноя 2015 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Від усієї душі вітаємо з Міжнародним днем студента усіх наших молодих земляків, що причетні до цього чудового свята нездоланної енергії та завзятого прагнення до знань, відкриттів і перемог!

Сьогодні в лавах криворізького студентства - біля 30-ти тисяч обдарованих, діяльних і цілеспрямованих молодих людей. Рідне місто опікується вашим всебічним зростанням, адже за цією постійною підтримкою - турбота про майбутнє Кривбасу і всієї держави.

Ми впевнені, що грунтовна і якісна освіта, опанована вами у криворізьких та інших вітчизняних вишах, стане надійною запорукою успішної професійної долі та побудови стабільного життєвого благополуччя. Наша незмінна депутатська позиція - добиватися того, щоб після отримання дипломів ви мали можливість для фахової самореалізації, щоб у наполегливій праці з обраної спеціальності здійснювали всі свої амбіційні плани та прогресивні починання.

Сердечно бажаємо вам незабутніх, яскравих студентських років, подальших визначних перемог і звершень, щасливого життя у мирній, сильній, демократичній Україні.

Усьому криворізькому студентству - радості, наснаги, хороших друзів та реалізації самих сміливих ідей!

З повагою

Народні депутати Костянтин ПАВЛОВ, Андрій ГАЛЬЧЕНКО

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых