--.-° --% 0мм

Шановні ветерани! Дорогі земляки!

08:10, 28 окт 2015 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Найщиріші вітання усім вам – з 71-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!

Наша рідна земля була щедро полита кров’ю воїнів, вщент зруйнована і виснажена страшною війною. І тільки завдяки самовідданому народному подвигу, мужності захисників Вітчизни - на фронтах, у партизанських загонах, підпіллі, під час нелегкої праці у тилу - ворог отримав нищівну поразку. Визволення України стало надзвичайно важливим стратегічним етапом переможного завершення всієї Великої Вітчизняної війни.

Ми свято зберігаємо пам’ять про загиблих солдат-визволителів і у цій святій пошані виховуємо усі наступні покоління криворіжців. У Кривбасі завжди буде доглянутий кожен пам’ятник, кожна меморіальна дошка, присвячені вічній пам’яті воїнів, щоб ніколи не пішов у забуття подвиг наших батьків і дідів.

Зараз у Кривому Розі проживає більше 17 тисяч ветеранів Великої Вітчизняної війни, 412 фронтовиків, 12 визволителів міста. Наш доземний уклін - усім вам, шановні ветерани, безстрашні захисники рідної України, невтомні трудівники її післявоєнного відродження!

Рідне місто постійно дбає про ваш добробут та соціальну допомогу. Наш постійний першочерговий обов’язок – турбуватися про ветеранів, бути гідними їх подвигів і докладати усіх своїх сил до утвердження миру та громадянської згоди на українській землі.

Від усієї душі зичимо вам, земляки-криворіжці, щастя, здоров’я і добробуту. Хай спокій і затишок, благополуччя і тепло будуть у ваших оселях. Хай непохитна віра у мирне і стабільне майбуття рідного міста та України допомагає нам долати усі труднощі і бути гідними нащадками воїнів-героїв!

 

З глибокою повагою

Народні депутати України Костянтин ПАВЛОВ, Андрій ГАЛЬЧЕНКО

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых