--.-° --% 0мм

Народні депутати України привітали криворіжців зі святами

09:00, 14 окт 2015 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Шановні земляки! Щиро вітаємо вас з державним святом - Днем захисника України та одним з найдавніших християнських свят - днем Покрови Пресвятої Богородиці!

У День захисника нашої Вітчизни ми складаємо глибоку шану мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, воєнній історії та перемогам українського народу.

Зараз всі ми покликані гідно продовжувати цю славетну історію, нерозривно пов’язану з безцінним спадком українського козацтва. Саме наша рідна дніпропетровська земля стала колискою козацьких Січей. Через століття наші земляки несуть віру в духовність та відданість Вітчизні, яку завжди уособлювали козаки. І Покрова Пресвятої Богородиці була і є одним з найголовніших козацьких свят.

Під цим святим заступництвом наші мужні предки не боялися ні ворожого огню, ні грізних стихій, коли чинили героїчний опір загарбникам рідного краю. Так самовіддано боролися і наші батьки та діди, щоб звільнити від окупантів українську землю в роки Великої Вітчизняної війни. У наші дні цю естафету українського патріотизму мужньо несуть наші земляки та всі українці, що відстоюють мир.

Вічна слава та всенародна повага - всім захисникам України!

Хай нашими спільними зусиллями, мужністю, взаємоповагою та розумінням міцніють мир і благополуччя української держави. Хай її мужні воїни завжди мають необхідні умови для зростання своєї військової майстерності та належну соціальну підтримку.

Нехай Покров Пресвятої Богородиці завжди оберігає Україну і на її щасливій, вільній землі підростають нові покоління українців-патріотів, сильних і мужніх людей, надійних захисників нашої Вітчизни!

 

 З повагою,

Народні депутати України Костянтин ПАВЛОВ, Андрій ГАЛЬЧЕНКО

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых