--.-° --% 0мм

Прес-конференція: «Закарпаття» (Ужгород) – «Кривбас» (Кривий Ріг) 3:0

12:32, 1 дек 2009 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Прес-конференція: «Закарпаття» (Ужгород) – «Кривбас» (Кривий Ріг) 3:0Після програного матчу з одним з аутсайдерів чемпіонату, наставник криворіжців, як завжди, звинуватив своїх підопічних у непрофесіоналізмі та низьких психологічних якостях.   

Головний тренер ФК «Кривбас» Олег Таран:

- Вітаю «Закарпаття» з перемогою. Через важке поле ніхто не очікував комбінаційного футболу, при такій грі велику роль відіграє характер та відповідний рівень майстерності футболістів. В кожній грі в середньому ми пропускаємо по два м’ячі, за неповний осінній сезон вже пропустили 27 голів, тому й прекрасно розуміємо рівень майстерності футболістів. На жаль, гравці не розуміють де вони знаходяться. Гадаю певні висновки слід робити керівництву клуба, адже рівень майстерності більшості футболістів не відповідає рівню Прем’єр-ліги.

- В складі «Кривбаса» є багато досвідчених гравців, які не один сезон відіграли на найвищому рівні. У чому ж проблеми такої гри ваших підопічних?

- На жаль імена та прізвища в футбол не грають. Та який може бути футбол, коли щосезону ставимо ціль перед командою – зберегти місце у прем’єр-лізі. Про який рівень футболу можемо говорити. Мабуть у цьому й психологічні проблеми у футболістів, які не можуть поставити перед собою максимальні завдання. Потрібно докорінно щось змінювати – або в повному складі звільняти тренерський штаб, гадаю – це закономірно, або ж змінювати систему комплектації команди, а не підбирати «крихти», які вже нікому не потрібні. Не має бути жодних імен окрім імені команди «Кривбас», але проблема в тому, що багато з гравців цього не розуміють.

- Ви залишитеся у руля «Кривбасу»?

- Справа не в Тарані, а в психології й менталітеті футболістів. Багато з гравців чомусь не хочуть визнати, що їх рівень майстерності не відповідає рівню гри нашої команди. Я точно можу сказати, що мій рівень майстерності не відповідає рівню гри моїх футболістів.

Головний тренер ФК «Закарпаття» Ігор Гамула:

- Коли йшов у коференц-зал через поле ледь не загубив власні кросівки у стоптаному газоні. Дякую хлопцям за гру, за героїчну самовіддачу. Перший тайм вирішили грати з одним нападником, а вже в середині першого тайму зрозумів, що потрібно підсилювати атаку, однак вже дочекався початку другого тайму, щоб провести заміни. Вдруге Ігор Тимченко вдало увійшов в гру, відмінно замкнув передачу.

Перед грою на клубній вечері провів відверту розмову з хлопцями, пояснив що відступати вже нікуди. Адже й гру непогану демонструємо, а результат чомусь не радує… От і в минулій грі у Сімферополі через незрозуміле рішення арбітра в кінці зустрічі втратило очко. Зрозуміло всі ми живі люди, кожен помиляється, але все ж…

Наразі будемо відновлювати сили і готуватися до наступного матчу. Нам потрібно в завершальній стадії осіннього сезону по максимуму набрати очки, щоб спокійно піти на зимову перерву.

- Перед вами Олег Таран зазначив, що взимку у «Кривбасі» очкується великий розпродаж футболістів. Ви б хотіли когось придбати до свого складу когось із гравців з криворізької команди?

- Ну не знаю. У них рівень гравців такий ж як і в нас. Напевно ж і наших гравців не сильно б купляли. Але тим не менш у нас хороша команда, але завжди чогось трішечки не вистачає.

- Важко було повернути футболістів «на землю» після поразки від «Таврії»?

- Навіть переліт з Сімферополя до Ужгорода виявився невдалим. Довелося сідати у Львові, а вже звідти завдяки допомозі керівництву ФК «Львів» автобусом півночі добиралися додому. Наступного дня мав невимушену розмову з гравцями у ході якої попросив хлопців забути за програний матч і позитивно налаштовуватися на наступний.

- З рахунком 3:0 «Закарпаття» вигравало 5 років тому. Це свідчить про хороший потенціал команди…

- Ще раз повторюся хлопці у нас хороші. Дай Бог, щоб у нас все вийшло.

- Кого б з гравців виокремили у нинішньому матчі?

- Давидова. Він сьогодні старався. На жаль, отримав «гірчичника» і наступний матч пропускатиме через перебір карток. Зате відсидить дискваліфікацію Гомес.

Непогано відіграв Ксьонз, Леандро, Донець, Чижевський, - загалом всі сьогодні відіграли відмінно.

- Чому не грає Андронік, здається він непогано виглядав в кількох поєдинках?

- Адронік, хороший гравець. Після гри з «Карпатами» він їде у збірну й отримує травму. Знову готуємо його, один тайм грає у Запоріжжі і знову їде у збірну – де знову травмується. З понеділка здається Ігор тренуватиметься в загальній групі.

За матеріалами прес-служби ФК «Закарпаття».  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых