--.-° --% 0мм

Заява Криворізької міської організації ВО «Батьківщина»

07:33, 3 фев 2014 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Заява Криворізької міської організації ВО «Батьківщина»Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» є авангардом у демократичному прагненні України до Європейських цінностей. Цими цінностями є демократія, верховенство права, рівність всіх перед законом, парламентські методи політичної боротьби.  

Наш лідер Юлія Володимирівна Тимошенко поставила пріоритетом України підписання Угоди з Європейським союзом. Для неї майбутнє України вище особистих амбіцій.

Ми і в подальшому будемо сповідувати принципи гуманітарної політичної боротьби, партія буде знаходити нові методи впливу на владу, які не будуть пов’язані з людськими жертвами. Шовіністські, націоналістичні, екстремістські методи боротьби - не наше кредо.

Криворізька міська організація різко засуджує екстремістські прояви, які є небезпечними для громадян та відбуваються у нашому місті. Ми проти провокацій, направлених на дискредитацію опозиційних сил.

Криворізька міська організація ВО «Батьківщина» звертається до всіх політичних сил Кривого Рогу, що представлені в парламенті та Криворізькій міській раді з ініціативою проведення круглого столу який стане альтернативою проведення мітингів, виведе екстремістів за рамки цього процесу.

Ми опоненти, але не вороги. Сьогодні для нас всіх одна задача - вирішення всіх конфліктів лише мирним шляхом, без насильства та кровопролиття.

Шановний Юрій Григорович! Прошу Вас, як мера міста, посприяти в проведенні круглого столу та забезпеченні трансляції по місцевому телеканалу «Рудана» з метою донесення до громадськості результатів перемов.

Кривий Ріг повинен стати прикладом для всієї України у вирішенні питань мирним шляхом.

З повагою, голова Криворізької міської організації ВО «Батьківщина»
Віра Петрівна Вернигор  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых