--.-° --% 0мм

Продукція Інгулецького ГЗК визнана кращою на Всеукраїнському конкурсі якості товарів

14:10, 25 окт 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Продукція Інгулецького ГЗК визнана кращою на Всеукраїнському конкурсі якості товарівУ ДП «Овація» пройшла урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості товарів, робіт та послуг «100 кращих товарів України». Серед присутніх почесних гостей та учасників конкурсу була і делегація Інгулецького ГЗК на чолі з генеральним директором Андрієм Левіцьким.  

Цього дня у святковій залі вітали представників кращих підприємств Кривого Рогу.

Дев’ять років поспіль конкурс якості стимулює криворізьких виробників та промисловців виробляти якісну та конкурентноспроможну продукцію, тим самим примножуючи славу рідного міста. У 2012 році право називатися кращим у своїй сфері на регіональному етапі виборювали 75 підприємств, що представили 75 видів продукції.

З вітальним словом до почесних гостей, переможців та учасників конкурсу якості звернувся перший заступник криворізького міського голови Костянтин Павлов, який підкреслив, що серед переможців передові сучасні підприємства, які «не тільки підвищують якість продукції, а й створюють комфортні та безпечні умови праці для своїх робітників».

Костянтин Павлов вручив нагороди представникам підприємств-переможців регіонального конкурсу у таких номінаціях: «Товари виробничо-технічного призначення», «Промислові товари для населення», «Продовольчі товари», «Роботи та послуги, які виконуються у побутовій та виробничій сферах». Інгулецький комбінат представив на конкурс концентрат залізорудний агломераційний магнетитовий, який став переможцем у номінації «Товари виробничо-технічного призначення». Почесну нагороду переможця конкурсу якості отримав генеральний директор ІнГЗК А. Левіцький.

Віра БОБОШКО


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых