--.-° --% 0мм

Десятий криворізький ФотоКвест відзначив найкращих «детективів» (фото)

14:38, 24 окт 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Десятий криворізький ФотоКвест відзначив найкращих «детективів» (фото)Кожний ФотоКвест, що вже вдесяте проводиться культурно-громадським центром ШELTER+, є несхожим на минулий і має свій унікальний «характер». ФотоКвест вже був музичним, міжнародним, екологічним, райдужним, а цього разу став «детективним».

Минуло півтора роки з останнього ФотоКвесту, але це не завадило команді організаторів зробити ще одне яскраве шоу для любителів пофотографувати і творчо провести час. «Після півторарічної перерви було трошки важкувато, - розповідає один з організаторів ФотоКвесту Максим Глазков, але ми швидко все згадали, бо любимо цю справу і навіть найскладніші моменти ми робили із задоволенням».

Цього разу 7 завдань, перед тим як сфотографувати, учасникам ФотоКвесту ще треба було знайти. Власне завдання являли собою назви відомих і не дуже детективних літературних творів. «Детективна тема дуже близька мені, - розповів Ілля Соловйов,один з учасників ФотоКвесту, - я вже давно збирався фотографувати в студії образи Шерлока Холмса. Реквізит вже почав шукати, але, як виявилося, все одно не був готовий до цього на 100%».

Правда, фотографувати «чисто Шерлока Холмса» більшості команд не довелося, адже завдання – як то «Етюд в багрових тонах», «Код да Вінчі» чи «Весь світ в кишені» – давали чимало простору для фантазії. Найважче, мабуть, прийшлося журі, адже оцінити фото 38 команд – а саме стільки з 51, що зареєструвалися, дісталися фінішу – і зробити це об’єктивно – завдання не з простих. «Ми не ставимо журі завдання спробувати визначити об’єктивно кращі знімки, - каже Юлій Морозов, ведучий останнього ФотоКвесту, - адже це по суті неможливо. Ми впевнені, що суб’єктивні оцінки сімох адекватних професіоналів в сумі дадуть об’єктивну картину і визначать переможців». Цього разу ними стала команда «In Rainbows», яка за власним зізнанням навіть не розраховувала на тріумф: «Ми зовсім не очікували на перемогу, мало того, були впевнені, що наші фото дуже лажові. Ми приїхали на ФотоШоу, щоб просто подивитися і відчути цей фотодух!» А ФотоДух цей захопив не тільки учасників, а й і глядачів, які приїхали до кінотеатру «Олімп»: «Сьогодні потрапила на ФотоШОУ в якості простого глядача - дуже сподобалося, замальовки до тем від Школи Вуличного Театру іШУТ були дуже барвисті і цікаві, в залі панувала тепла і невимушена атмосфера. Я очікувала, що втомлюся від тривалого перегляду фоток, але все було так добре продумано, що промайнуло на одному диханні, і час пролетів швидко і не помітно…»

10 негритят (команда КаРаКуЛи) 

Код да Винчи (Команда Город мечты) 

С помощью зеркал (команд my spoon is too big) 

С помощью зеркал (команда In Rainbows) 

Почему не Эванс (команд In Rainbows) 

Весь мир в картмане (команда OT VINTA) 

Тени исчезают в полдень (Команда Ансамбль Черемуха) 

этюд в багровых тонах (команда Ляпис Трубецкой) 

Этюд в багровых тонах (команда Три товарища) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых