--.-° --% 0мм

Рекламно-інформаційна агенція «ART Style» - переможець «ЛРП 2008»

15:30, 9 апр 2009 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Рекламно-інформаційна агенція «ART Style» - переможець «ЛРП 2008» 5-го квітня поточного року в Дніпропетровську, у нічному клубі культурного центру «Опера», відбулася церемонія нагородження переможців за підсумками конкурсу «Людина Року Придніпров’я 2008».   

 

Головна мета проекту незмінна – відзначити найкращих з найдостойніших фахівців своєї справи. Номінанти – це інтелектуальний, культурний потенціал нації, еліта суспільства, лідери, які ведуть за собою тисячі людей. Найдостойніші з них отримають звання “Людина року Придніпров’я”. Присвоєння цього почесного звання – це визнання співгромадянами сумлінної праці професіоналів. Вагомі здобутки яких слугують розвитку рідного краю і є гідним взірцем для наслідування. На цей раз кращих з найкращих нагороджували на сцені нічного клубу «Опера». Доречи, «Опера» - єдиний в Україні клуб, який має таку багату історію і є пам’яткою архітектури. У свій час на його сцені виступали такі великі артисти, як Вертинський, Шаляпін, Клавдія Шульженко і навіть оперна діва Монтсеррат Кабальє. В Україні немає аналогів клубу «Опера». Ні за його розмірами, клуб вміщує понад тисячі гостей, ні за технічним оснащенням, ні за розкішшю інтер’єру.

Провести церемонію в «Опері» були запрошені президент «Karin Model Management Group» Влада Літовченко та народний артист України Володимир Горянський. Влада у вечірньому декольтованому платті виглядала неперевершено. Втім, який ще має бути вигляд у професійної моделі, фігуру якої не зіпсувало навіть народження двох дітей. Горянський, як завжди у своєму репертуарі, іскрометне почуття гумору і посмішка на всі 32 зуби! Взагалі святковий захід вшанували своєю присутністю і актори, і співаки, причому співали і ті й інші. Артист театру та кіно Павло Новіков, його ви могли бачити у фільмі «Крот» та «Крот -2», проникливо виконав пісню Ігоря Корнелюка «Город, которого нет». Співала також актриса Марина Яковлєва («Московська сага», «Майстер та Маргарита», «Іронія долі. Продовження»).

Особливо вразила кореянка Христина Кім, на цей раз співачка за фахом. У Христини, що у свій час зайняла друге місце на Першій Українській Фабриці Зірок, наприкінці пісні заїло фонограму. Але дівчина не розгубилася і доспівала а капела. Чим викликала бурхливі овації у свою честь. Порадував і шоу-балет «Aqua Dance». Причому Володимира Горянського так вразили танцювальні па балету, що він мабуть теж вирішив залучитися до прекрасного. І випурхнув на сцену, одягнувши крила гігантського метелика з реквізиту «Aqua Dance». Щоправда, вистояв у них недовго. Важкенькі крильця були, м,яко кажучи.

Та, перейдемо безпосередньо до нагородження наших заслужених земляків. А саме рекламно-інформаційної агенції «ART Style». Яка по праву отримала диплом переможця у номінації «Краща рекламна агенція». Бо «ART Style» - завжди якісно та ефективно виконує комплексне обслуговування для своїх клієнтів.

Робота агенції будується на принципах відвертості та взаємної довіри, бажання знаходити рішення у будь-яких ситуаціях. Організація рекламних кампаній, медіа планування та розміщення реклами у ЗМІ, рекламна підтримка та забезпечення масових заходів. «ART Style» - це професійне виготовлення аудіо та відео реклами, зовнішньої реклами. Розробка та реалізація PR - кампаній на вищому рівні. Для працівників РІА «ART Style» немає слова «неможливо», - є цікаві задачі та креативні рішення. А також величезний досвід проведення комплексних рекламних кампаній у засобах масової інформації. Причому не лише на території міста, а й в усіх регіонах України. Кожна розроблена ними рекламна кампанія унікальна, тому що вона розробляється індивідуально та враховує специфіку продукту, ресурси компанії, конкуренцію на ринку та пропозиції клієнта.

Саме завдяки такому професійному підходу, РІА «ART Style» завоювала симпатії та вдячність постійних клієнтів. І саме завдяки всьому вищевказаному, керівник «ART Style» Андрій Жаботинський отримав диплом переможця «Людини Року Придніпров’я 2008». Ми ж у свою чергу вітаємо дипломовану «кращу рекламну агенцію» «ART Style» з перемогою.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых