--.-° --% 0мм

Молодь Інгулецького комбінату взяла участь в змаганнях с туризму (фото)

16:18, 11 окт 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Молодь Інгулецького комбінату взяла участь в змаганнях с туризму (фото)Молодь Інгулецького комбінату продовжує презентувати здібності у спорті, охоче використовуючи будь-яку нагоду. Так, в рамках спартакіади «Здоров’я» відбулися дводенні змагання з туризму. Найактивніші та найзавзятіші невтомно змагалися за право бути кращими серед присутніх, що додавало азарту протягом всього непересічного заходу.

Саме два дні знадобилися учасникам, щоб проявити себе у справжньому випробовуванні. Завдання, розраховані на витривалість та кмітливість, підготували кваліфіковані спеціалісти ДП «Спорт-Майстер», що в черговий раз надали можливість активно відпочити учасникам спартакіади.

Отже, 1-а група випробовувала свої сили в суботу. Впродовж чотирьох етапів змагалися команди 6-и структурних підрозділів підприємства. Переможцями стали учасники першої рудозбагачувальної фабрики, за ними розташувалися учасники РЗФ-2, а третє дісталося по праву збірній Управління-ЦАТП-УКБтаР.

В другій групі серед цехів чільне перше місце посіли гравці Дробильної фабрики, друге дістала команда, що об’єднала два цехи – ЦПВ та АТЦ і на третє вийшла команда ЦМП-ЦКЛ-СОАРС.

Зі слів очевидців, найлегшим етапом був велотуризм, на противагу йому виявився пішохідний тур. Всього ж змагалися спортсмени з чотирьох видів туризму – водного, велотуризму, пішохідного етапу та спортивного орієнтування.

Власними враженнями поділився учасник команди управління капітального будівництва М. Леонтьєв: «Мені, як і переважній більшості, сподобався захід. Такий вид змагань корисний і необхідний, адже, по-перше, дуже добре згуртовує колектив, по-друге, піднімає настрій, і по-третє, це можливість провести вільний час з максимальною користю. Ми задоволені результатом змагань, бо участь в грі – це вже вдалий результат. Туризмом захоплювався і раніше, і наразі набуті вміння просто рятували мене і всю команду в цілому».

М. Лавріненко (відділ з соціальних питань) зазначає, що час сплинув непомітно, адже протягом змагань цікаво було поспілкуватися одне з одним, краще познайомитися з молоддю комбінату.

Робоча спартакіада продовжується, і попереду ще досить цікавих заходів для  кращої спортивної молоді та завзятих спортсменів комбінату.

Людмила АНДРУХІВ

 

 

 

 

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых