--.-° --% 0мм

Молоді спеціалісти ПівденногоГЗК захистили свої науково-виробничі роботи

15:57, 29 мар 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Молоді спеціалісти ПівденногоГЗК захистили свої науково-виробничі роботиНещодавно на Південному ГЗК в рамках програми «Школа кар’єри молодого спеціаліста» відбувся захист виробничих проектів. Свої роботи презентували 12 працівників різних структурних підрозділів ПівдГЗКа.

Реалізація програми «Школа кар’єри молодого спеціаліста» розпочалася в травні минулого року. Вона складалася із двох блоків: «Розвиток особистої ефективності спеціаліста» і «Розвиток професійних якостей». У першому із них молоді спеціалісти брали участь у таких тренінгах, як «Лідерство. Управління особистою ефективністю», «Комунікативні навички», «Ефективна взаємодія в команді», «Креативність та інтелект» та інші. У другому навчальному блоці проводилися семінари за темами: «Операційний менеджмент управління виробництва дільниці», «Охорона праці і промислова безпека», «Система управління якістю. Основні документи системи», «Основи виробничої системи». Разом із молоддю Південного комбінату навчання проходили молоді спеціалісти ПАТ «Євраз Суха Балка».

На захисті були присутні керівники структурних підрозділів і головні спеціалісти, зокрема – заступник Голови Правління з виробничої інвестиційної діяльності Сергій Ромашин, директор з персоналу Віталій Пахомов, начальник інвестиційного управління Михайло Шевченко, головний механік комбінату Антон Мартиненко та провідний спеціаліст технічного відділу Ігор Знаменський, які ввійшли до складу комісії з вивчення та оцінки виробничих проектів. Реалізацією на нашому підприємстві програми «Школа кар’єри молодого спеціаліста» безпосередньо займався відділ навчання та розвитку персоналу.

– У власних проектах молоді спеціалісти ґрунтовно і досить широко висвітлили різноманітні теми, – розповіла  керівник відділу навчання та розвитку персоналу Раїса Щебетаха. – Під час захисту свого проекту кожен доводив, що його пропозиція справді раціональна і буде мати певний економічний ефект після впровадження на підприємстві. До того ж, у кожній роботі вказані конкретні строки окупності від реалізації проекту.

Наразі представники експертної комісії визначили ефективність кожного із запропонованих проектів та обрали кращі роботи за номінаціями: «Проект на впровадження», розроблений механіком дільниці УДТК Олександром Решетилом, «Значимість задачі для підприємства» електрослюсаря чергового та з ремонту устаткування рудоуправління Дмитра Володченкова, «Внесок у розвиток підрозділу» механіка дільниці УРТО Євгена Суворова та «Найкраща презентація» дробильника УТК Юлії Косохатько. Усі переможці у номінаціях отримали заохочення у розмірі 1000 гривень.

Передбачається, що керівництво Південного ГЗКа виділить кошти на реалізацію найбільш вдалих проектів, які представили молоді працівники підприємства.

Усі молоді спеціалісти, які успішно захистили свої проекти, будуть зараховані до кадрового резерву Південного комбінату і в подальшому матимуть змогу піднятися вище по кар’єрних сходинах.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых