--.-° --% 0мм

Кияни «Гапочка» та «Yellow Pages» з Кривого Рогу в спільному концерті

12:00, 22 мар 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кияни «Гапочка» та «Yellow Pages» з Кривого Рогу в спільному концертіКультурно-громадський центр ШELTER+ продовжує презентувати мешканцям свого міста зразки найкращої незалежної музики зі всієї України. 24 березня київський альтернативний гурт Гапочка в рамках всеукраїнського туру на підтримку дебютного альбому „Етап”, що має охопити двадцять міст України, відіграє концерт в Кривому Розі. Достойним доповненням до смачної київської музики стануть нові пісні від перспективних криворіжців Yellow Pages, які повертаються на сцену після певного затишшя.

«Гапочка» вже грала в ШELTER+ більше року тому і запам’яталася глядачам яскравою харизмою фронтвумен, яку багато хто порівнює з самою Земфірою. Теперішній концерт стане для гурту своєрідним підведенням підсумків. Чотири роки творчого натхнення музиканти, які стали відомими після перемоги у «The Global Battle Of The Bands-2009», що дозволила їм гідно презентувати Україну у світовому фіналі в Лондоні, нарешті зібрали у дебютний диск "Етап". Альбом записали на студії «LipkyZvukozapys», випускає реліз лейбл «Наш формат». Дванадцять історій про кохання, меланхолію та бажання летіти вперед Гапочка впевнено віддає на розсуд своїх шанувальників.

Презентація кліпу на пісню "Сонечко" від Віктора Придувалова, неодмінно задасть теплого настрою усім прихильникам романтичної Гапочки. Співпраця з Придуваловим – це для гурту впевнений крок уперед, адже ім’я відомого кліпмейкера фактично гарантує, що новий кліп стане черговим, який потрапить в ротацію українських музичних телеканалів.

24 березня музиканти зіграють свіжі весняні композиції, а потім Катя Гапочка разом із басистом розкриє таємницю спільного мелодійного пошуку, представивши свій новий сайд-проект.

Допоможуть створити романтичну, а разом з тим драйвову атмосферу криворізькі музиканти з проекту «Yellow pages». Як стверджують самі музиканти – а люди тут зібрались по-музичному досвідчені, що вже встигли пограти в різного стилу гуртах, - вони зібралися аби «приносити радість слухачам й продемонструвати можливість симбіозу музичних аранжувать, притаманних стилю Інді, й якісного й сильного жіночого вокалу, який прийнято пов’язувати з поп-музикою». Перші записи гурти, зроблені в студії ШELTER+, довели, що музикантам вдається знаходити вдалі компроміси і власне цікаве й приємне звучання.

Початок концерту 24 березня о 18:00

Коштує: 35 грн.; для студентів та школярів – 25 грн. (включає безкоштовну каву на афтепаті з музикантами)

Додаткова інформація за тел. 401-14-18


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых