--.-° --% 0мм

Веселі та кмітливі з Інгулецького ГЗК стали кращими

10:29, 17 фев 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Веселі та кмітливі з Інгулецького ГЗК стали кращимиУ Кривому Розі гра розумних та кмітливих набирає обертів, про це свідчить її популярність, кількість учасників та різні категорії прихильників.

Відтак, цього разу у Палаці культури ЦГЗК зустрілися кавеенщики з товариств гірничо-металургійного комплексу – Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату та товариства «АрселорМіталл». Про неперевершену гру та старання інгулецьких гумористів свідчив результат – перше місце та вихід до фіналу.

Отже, у команди КВК ІнГЗК на один переможний захід стало більше. Те, що це заслуга попередньої серйозної підготовки засвідчило у своєму виступі журі. Саме вони уважно слідкували за тим, що відбувається на сцені та у залі. А там вирували емоції, що заслуговують на окрему замітку. Група підтримки «9 кадрів» інгулецької збірної вела себе не менш професійно, озброївшись необхідним, не оминали нагоди скористатися ним, за що отримали назву «Десятий кадр».

Побувавши особисто на заході, мала нагоду пересвідчитися – КВК дійсно неперевершена гра. Її результат залежить від згуртованості команди, ерудиції, почуття гумору, винахідливості кожного з учасників. Повертаючись до гри, слід зазначити, що традиційно складалася з трьох етапів: розминки, творчого бліц опитування та пісенного.

До першого конкурсу «9 кадрів» підготували виступ «Кривий Ріг – місто контрастів». Тут були представлені різноманітні жарти, влучні інсценізації, костюмовані номери. Підсумовуючи перший тур, судді виставили оцінки командам, згідно котрих лідирували інгульчани, на цій позиції вони трималися до останнього туру.

На другому етапі слід було відповісти на завдання членів журі – продовжити цитати з пісень, фільмів, дати відповіді на особисті питання, де критеріями оцінювання були влучність та оформлення відповідей в римованому вигляді.
Щодо третього завдання, то сама назва свідчила про цікавий нетрадиційний підхід. Виступи на тему «Дитячі пісні про головне» запам’яталися всім присутнім. Адже ніщо не зрівняється з дитячими жартами, та ще й в музичному супроводі. В образах малюків ледве можна було пізнати сьогоднішніх серйозних промисловців. Вони піднімали теми власного життєвого вибору, закликали дорослих не забувати про гідний приклад, та сприймати дитинство і підростаючих дітей такими, як вони є. Постановка, як і задум видалася вдалими, тому виступ сподобався всім.

Минули останні хвилини гри, і ощасливлені гравці збірної «9 кадрів» полегшено зітхнули, але це тільки початок. Виграш означає необхідність зіграти у фінальній зустрічі, що відбудеться 17 лютого. Тут зустрінуться команда Інгулецького комбінату, збірна Північного та Центрального ГЗК, гравці з Криворізького Національного університету. Отже, ні пуху, ні пера гравцям КВК!

Людмила АНДРУХІВ
Фото надане вболівальниками збірної «9 кадрів»


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых